اخذ شینگن سفرسازان

۱۹

اردیبهشت
۱۳۹۷

چگونه ویزای شینگن بگیریم؟

ارسال شده توسط: غزال طهماسبی/ 32 0

از ملزومات اولیه برای گرفتن ویزای شینگن داشتن پاسپورت و یا همان گذرنامه می باشد.

مرحله بعدی اخذ ویزای شینگن تعیین وقت سفارت و مصاحبه می باشد, بهتر است قبل از آماده کردن مدارک , برای تغیین وقت سفارت اقدام کنید.

با توجه به سفارت کشور مورد نظر تعیین وقت یا به صورت تلفنی و یا اینترنتی به مسافر داده می شود.

یکی از راه های معمول برای گرفتن وقت ارسال ایمیل به سفارت مورد نظر می باشد, در ایمیل ارسالی اطلاعاتی از قبیل تاریخ سفر, هدف شما از سفر, نام و نام خانوادگی و شماره پاسپورت شما به زبان انگلیسی باید درج شود.

بعد از ارسال ایمیل , از طرف سفارت مورد نظر ایمیلی برای شما ارسال می شود و تاریخ دقیق مصاحبه اعلام میشود.

بهتر است حداقل ۲ ماه قبل از تاریخ سفرتان برای گرفتن وقت از سفارت اقدام کنید.

همچنین قابل ذکر است که در شرایط اضطراری و خاص مانند شرایط خیلی خاص پزشکی با صلاحدید سفارت وقت فوری نیز به مسافر داده می شود.

بعد از مرحله تعیین وقت , مسافر  باید در روز تعیین شده برای ارائه مدارک مورد نظر و مصاحبه در سفارت حضور داشته باشد.

اخذ شینگن۲

راه های اخذ ویزای شینگن

برای اخذ ویزای شینگن شما میتوانید از طریق دعوتنامه و یا از طریق توریستی اقدام فرمایید؛ دعوتنامه شما میبایست دیدار خانوادگی یا کاری و یا تحصیلی باشد.

دعوتنامه خانوادگی:

برای مثال اگر از اعضای خانواده یا دوستان شما در یک کشور اروپایی سکونت دارند میتوانند برای شما دعوتنامه ارسال کنند تا شما بتوانیدبه دیدار دوست یا اقوامتان بروید.

دعوتنامه کاری:

درصورتی که شرکت شما بین المللی است میتوانید از شرکت فعال در آن حوزه دعوتنامه کاری گرفته  ومیتوانید مدارک کاری خود را ارائه کرده و نوع ویزای تجاری را اخذ کنید.

دعوتنامه تحصیلی:

چنانچه سفر شماتحصیلی است میتوانید از موسسه و یا دانشگاه مربوطه دعوتنامه تحصیلی بگیرید و قید شود ک هدف از سفر شما ادامه تحصیل میباشد و ویزای تحصیلی رااخذ کنید.

در صورتی که شما دعوتنامه ندارید میتوانید از طریق توریستی اقدام کنید.

البته برای قبول چنین درخواستی لازم است که شما قبلا سفرهای خارجی متعددی داشته باشید که نشان گر این است که در زمینه سفرهای توریستی فعال هستید.

اخذ شینگن

نکات اولیه اخذ ویزا شینگن( دستورالعمل های امنیتی)

– برای کودکان زیر ۱۲ سال همه ی مدارک باید توسط والدین یا قیم قانونی ارائه شود.

– توجه داشته باشید که تعیین وقت سفارت رایگان است و هیچ آژانسی نباید برای این کار هزینه ای دریافت نماید.

– ورود تبلت، تلفن همراه و رایانه ی شخصی به اداره های کنسولی ممنوع است.

– اگر فردی ویزای شینگن را طبق دستورهای اصلی این ویزا نگرفته باشد، سایر کشورهای عضو پیمان شینگن می توانند از ورود یا عبور مسافر به کشورشان جلوگیری نمایند.

– برای همه ی افراد متقاضی ویزا به جز کودکان زیر ۱۲ سال اثر انگشت اجباری است.

– اگر مدارک را کافی و جامع ارائه ندهید درخواست شما برای ویزا رد خواهد شد.

– رد یا قبول درخواست شینگن با مطالعه ی دقیق مدارک و اوضاع و شرایط فرد متقاضی انجام می شود و در صورت رد شدن اگر متقاضی به این حکم اعتراض داشته باشد می تواند به دادگاه اداری  لاتزیو شکایت نماید.

شینگن چیست؟

مدارک مورد نیاز اخذ ویزای شینگن

مدت زمان و هزینه اخذ ویزای شینگن

ارسال دیدگاه