شینگن ویزاا

۲۰

اردیبهشت
۱۳۹۷

مدارک مورد نیاز اخذ ویزای شینگن

ارسال شده توسط: غزال طهماسبی/ 75 0

اگرچه همه ی ۲۶ کشور عضو شینگن مشترک المنافع هستند ولی باید به این موضوع توجه داشت که پر کردن فرم درخواست ویزای شینگن برای هر کدام از این کشورها متفاوت است و نیازمند مدارک خاص خود می باشد.

باید توجه کنید که همه مدارک ترجمه شده، نیاز به مهر دادگستری دارند که معمولا دارالترجمه‌ها خودشان پس از ترجمه مدارک، برای گرفتن این مهر اقدام می‌کنند.

شینگن

 

فرم تکمیل‌شده درخواست ویزا

اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشور، تکمیل فرم درخواست ویزای آن کشور است که باید از سفارت مربوطه به صورت حضوری یا اینترنتی دریافت شود.

این فرم را باید به همراه مدارک مورد نیاز دیگر در زمان مصاحبه ارائه دهید. در این فرم از شما درباره نوع ویزای شما هم سوال می‌پرسد. ویزای شینگن توریستی، دو نوع یک‌بار ورود و چندبار ورود یا “مالتی پِل”  دارد که شما باید تعیین کنید درخواست کدام نوع ویزا را دارید.

اگر در زمان سفرتان قصد خروج از محدوده شینگن و ورود دوباره را داشته باشید، باید ویزای شینگن “چندبار ورود” بگیرید.

در صورت گرفتن ویزای شینگن “مالتی پِل یا چند بار ورود”، می‌توانید خیلی راحت، به کشورهای اروپای شرقی مثل بلغارستان، کوزوو، آلبانی، مقدونیه، صربستان، مونته نگرو، کرواسی و … بدون گرفتن ویزای جداگانه برای این کشورها سفر کنید.

البته اگر برای اولین بار قصد سفر به محدوده شینگن را دارید، بهتر است برای گرفتن ویزای شینگن توریستی دوهفته‌ای و “یک‌بار ورود” اقدام کنید تا با احتمال بیشتری درخواستتان پذیرفته شود.

توجه: هرچند که این کشورها عضو شینگن هستند و ویزای همه‌شان ویزای شینگن محسوب می‌شود، اما فرم درخواست برای هر کشوری متفاوت است، بنابراین مثلا برای درخواست ویزای آلمان نباید به سفارت فرانسه مراجعه کرد.

شناسنامه ایرانی

ترجمه‌ رسمی شناسنامه با کپی از تمام صفحات باید حتما موجود باشد.

گذرنامه

اصل گذرنامه به همراه کپی از پنج صفحه اول و صفحاتی که در آنها مهر ویزا خورده است. اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بعد از تاریخ درخواست ویزا باشد.

توجه: باید قبل از ارائه گذرنامه، حتما قسمت امضای دارنده گذرنامه در صفحه پاسپورتتان را با خودکار امضا کنید.

سه قطعه عکس رنگی

عکس‌ها باید رنگی، زمینه سفید، تمام رخ، جدید که کاملا با ظاهر فعلی صاحب عکس هم‌خوانی داشته باشد و در ابعاد ۶ در ۴ ارائه شود. طبق مقررات شینگن، عکس شما بر روی برچسب ویزا شینگن چاپ خواهد شد.

توجه: در صورتی که عکس همراهان در گذرنامه‌ متقاضی باشد، باید برای همراهان نیز دو قطعه عکس در مدارک در نظر بگیرید.

اسناد رسمی شغلی و منابع مالی

گواهی اشتغال به کار باید بر روی سربرگ رسمی محل کار، با امضای مدیر عامل و ذکر سمت شغلی، حقوق ماهانه و مدت زمان اشتغال به کار و به زبان انگلیسی ارائه شود.

در صورت داشتن شغل آزاد، ترجمه پروانه کسب و سوابق آخرین پرداخت مالیات به همراه مهر اداره مالیات ضروری است. اگر به صورت پروژه‌ای کار می‌کنید یا با شرکت خاصی همکاری نمی‌کنید، مدرکی از پروژه‌های آینده‌تان ارائه دهید یا مدرکی که نشان دهنده بازگشت شما به‌خاطر وجود موقعیت یا پیشنهاد خوب شغلی آینده باشد.

– برای دانشجوها، ارائه گواهی اشتغال به تحصیل به زبان انگلیسی بر روی سربرگ رسمی دانشگاه به همراه امضای رئیس دانشگاه ضروری است.

مدارکی مثل توصیه نامه استادان که نشان دهنده موفقیت تحصیلی شما و انگیزه بازگشت باشد هم می‌توانند برای گرفتن ویزای شینگن کمک کننده باشند.

– برای دریافت ویزای شنگن برای کسانی مثل زنان خانه‌دار یا فرزندان که تحت تکفل‌اند، گواهی اشتغال به کار و شرح صورت‌حساب بانکی (با تاریخ گشایش حساب) مربوط به همسر یا پدر الزامی‌ است.

این مدارک به همراه ترجمه‌شان به سفارت ارائه داده شوند:

۱. پرینت حساب بانکی؛ گردش سه ماه آخر و مانده حساب که روی سربرگ انگلیسی بانک و مهر شده باشد.

۲. در صورت داشتن بیمه کاری، سوابق سه ماه آخر قبل از درخواست ویزای شینگن.

۳. در صورت داشتن سند ملکی به نام شخص درخواست کننده؛ اصل و ترجمه‌ سند که اصل سند هنگام تحویل بقیه مدارک به مسافر بازگردانده خواهد شد.

توجه: درصورتی که در حساب بانکی‌تان به اندازه کافی پول ندارید، ارائه یک نامه از سمت پدر، همسر، شخص دعوت‌کننده یا بستگان نزدیکی که توانایی پشتیبانی مالی شما را در طول سفر دارند، می‌تواند کمک‌کننده باشد.

درصورت ارائه این نامه، باید مدارک حساب بانکی آن شخص را ضمیمه کنید.

بلیط پرواز رفت و برگشت به کشور مقصد

برای درخواست ویزای شینگن، ارائه رزرو بلیط هواپیما کافی است و نیازی به خرید بلیط هواپیما نیست.

بیمه مسافرتی

بیمه مسافرتی باید برای کل مدت زمان سفر حداقل هزینه ۳۰ هزار یورو را برای هر مسافر پوشش دهد. متقاضیان ویزای شینگن باید بیمه‌ مسافرت فردی یا جمعی داشته باشند.

این بیمه باید هزینه‌های احتمالی بازگشت به کشور تحت مراقبت‌های پزشکی، هزینه‌های احتمالی نیاز به درمان و یا هزینه‌های بیمارستانی اضطراری را پوشش دهد و تا پایان طول اقامت در تمام کشورهای منطقه شینگن معتبر باشد.

شرکت بیمه‌گذار باید نماینده‌ای معتبر در کشور مقصد داشته باشد؛ در ضمن شخص دعوت‌کننده در کشور مقصد هم می‌تواند بیمه‌ی مسافرتی را از یک شرکت بیمه در آن کشور بگیرد.

واچر رزرو هتل

رزرو هتل باید برای کل مدت اقامت و مطابق با تاریخ بلیط رفت و برگشت باشد.

توجه: اگر دعوت‌نامه داشته باشید نیازی به برگه رزرواسیون هتل نخواهید داشت.

دعوت‌نامه

در صورت داشتن دعوت‌نامه، ارائه اصل دعوت‌نامه که شخص دعوت‌کننده از کشور مقصد برای مسافر فرستاده است ضروری است.

بهتر است مدارکی جهت نشان دادن نسبت شخص دعوت‌کننده با مسافر ارائه شود. در صورتی که شخص دعوت‌کننده دوست شماست، ارائه پرینت ایمیل‌ها یا حتی عکس‌هایی که دوستی شما را ثابت کند، می‌تواند کمک‌ کننده باشد.

یک‌بار مطالعه دعوت‌نامه هم به شما کمک می‌کند تا اگر در روز مصاحبه سوالی درباره دعوت‌نامه پرسیده شد، به آن مسلط باشید.

توضیحات بیشتر :

– برای اخذ ویزای شینگن برای کسانی مثل زنان خانه‎دار یا فرزندان که تحت تکفل‎اند، گواهی اشتغال به کار و شرح صورت‎حساب بانکی (با تاریخ گشایش حساب) مربوط به همسر یا پدر الزامی‌ است.- روی ویزا ذکر می شود با این ویزا چند بار می‎توانید به محدوده شینگن وارد شوید.

کد ۱ (سینگل) یعنی اینکه پس از یک بار ورود و خروجتان از شینگن، ویزای شما بدون توجه به تاریخ اعتبار و روزهای مجاز آن باطل خواهد شد.

به همین ترتیب کد نامحدود (مالتیپل) به معنی ورود نامحدود به محدوده شینگن است و شما می‎توانید در مدت اعتبار ویزا و تعداد روزهای مجاز مشخص در ویزای‎تان به شینگن وارد و از آن خارج شوید.

اولین ورودتان به مرزهای شینگن باید از همان کشوری باشد که در فرم تقاضای خود اعلام کرده و بر اساس آن ویزا گرفته‎اید. تغییر مسیر ورودی می‎تواند در مرزهای شینگن مشکل ایجاد کند و در بدترین حالت ممکن است ویزا را باطل کنند و دارنده ویزا را به کشور مبدا بفرستند.

مثلا اگر شما ویزای شینگن خود را از یونان گرفته باشید ولی از فرانسه وارد شنگن شوید، مقامات مرزی در فرانسه می‎توانند به دلایلی کاملا قانونی به شما اجازه ورود نداده و شما را به کشوری در خارج از شینگن اخراج کنند.,  بعد از ورود به محدوده شینگن عملا می‎توانید به همه کشورهای آن مسافرت کنید چرا که کنترل مرزی بین کشورهای شینگن وجود ندارد.

– داشتن ویزای شینگن لزوما به معنی تضمین ورود شما به محدوده نیست. مقررات گفته‎شده چهارچوب کلی است و مقامات مرزی هر کشوری مجازند تا با توجه به وضعیت ویژه هر مسافر به او اجازه ورود بدهند و یا از ورودش به محدوده شینگن جلوگیری کنند.

افرادی که ویزای شینگن در گذرنامه‌ی خود دارند، شانس بیشتری برای اخذ ویزای دوباره خواهند داشت

شینگن چیست؟

چگونه ویزای شینگن بگیریم؟

مدت زمان و هزینه اخذ ویزای شینگن

 

ارسال دیدگاه